Dag en nacht paraat voor alle merk scheepsliften

Marine Elevator Service van thyssenkrupp Liften staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat voor het verlenen van noodhulp. Mocht u met de liftinstallatie(s) op uw schip onverwachts in de problemen komen, dan staan wij dag en nacht voor u klaar om u te helpen waar ter wereld uw schip zich ook bevindt.

Mocht het toch in een uitzonderlijke geval voorkomen dat onze liftmonteurs er zelf niet meteen uitkomen, dan kunnen zij van ondersteuning genieten van één van de drie International Technical Service (ITS) Centres van thyssenkrupp Elevator. Hier zitten onze specialisten, die technische kennis van alle lifttypes uit de hele wereld verzamelen en verspreiden. Middels deze kennis- en informatieoverdracht is het verlenen van service en onderhoud aan alle typen liftinstallaties voor ons geen enkel probleem.

Veel waarde hechten wij aan preventief onderhoud om op deze manieren storingen op zee te vermijden. Voorkomen is immers beter dan genezen. Naast onderhoud voeren wij ook reparaties uit. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het verwisselen van staalkabels en het vervangen van deurpanelen. Mocht de tijd te kort zijn om de werkzaamheden in de haven uit te voeren, dan vaart onze monteur mee om de werkzaamheden onderweg uit te voeren.