Ook zekerheid op de lange termijn

Ofschoon een liftinstallatie een duurzaam goed is, adviseert thyssenkrupp Liften om uw liftinstallatie(s) tijdig te moderniseren. Dit omdat u zelf andere eisen bent gaan stellen aan de lift, of vanwege de gebruiksveiligheid. Modernisering van uw installatie(s) kan overal ter wereld worden uitgevoerd. Indien nodig vaart onze liftmonteur mee, zodat uw bedrijfsproces en planning niet worden belemmerd.

Reserveonderdelen

Net zoals wij allerlei typen liften kunnen onderhouden en moderniseren, kunnen wij u ook reserveonderdelen aanbieden voor een wijde range aan types. Wij raden u aan om een aantal reserveonderdelen aan boord van uw schip te hebben zodat in het geval van een defect, direct herstel mogelijk is.

Training voor uw personeel

Hoewel wij het afraden om de liftinstallatie(s) zelf te onderhouden, ondersteunen wij wel in het doen van een deel van het liftonderhoud door uw eigen personeel. Om te zorgen voor een correcte en veilige werkwijze aan uw liftinstallatie bieden wij u daarom de mogelijkheid om uw eigen personeel door ons te laten opleiden. Op deze manier kunnen uw eigen technici op verantwoorde wijze aan de liftinstallatie(s) werken.