ITS – ongekende service. Efficiënt. Geavanceerd. Uniek.

thyssenkrupp Liften biedt uitstekende service – 24 uur per dag. Al onze onderhoudsmonteurs kunnen terugvallen op de expertise en mogelijkheden van ons International Technical Services (ITS) netwerk, waarin de kennis en ervaring van onze specialisten wereldwijd worden samengebracht. Van technische kennis tot de levering van refurbished componenten; door de steun van ITS wordt onze service wereldwijd uniek. En niet alleen voor liften van thyssenkrupp. Onze ITS onderhoudsmonteurs zijn ook experts in de liftsystemen van derde partijen zoals Otis, KONE, Schindler of Orona.

Wij hebben verstand van liften.

Het belangrijkste doel van ITS is ervoor te zorgen dat de onderhoudsmonteurs van thyssenkrupp zoveel mogelijk kennis hebben van alle liftsystemen. Onze monteurs worden voortdurend getraind zodat ze altijd bekend zijn met de nieuwste technologie en ze snel alle soorten technische problemen kunnen oplossen.

Wij maken de dingen eenvoudiger.

We bieden volledig onderhoud voor alle grote liftfabrikanten. U kunt op ons rekenen voor topondersteuning voor allerlei verschillende liftsystemen. Wij zijn uw 'one-stop-shop' voor service!

Wij zijn altijd op de hoogte.

Dankzij de ITS netwerkinfrastructuur werken de monteurs van thyssenkrupp voortdurend hun kennis bij over de apparatuur van onze concurrenten en raken ze vertrouwd met de nieuwste technische informatie.

Wij gebruiken geavanceerde diagnostische hulpmiddelen.

Diagnostische hulpmiddelen ontwikkeld door ITS maken het onze monteurs mogelijk om technische problemen snel op te lossen. Dankzij de geavanceerde, zelf ontwikkelde software kunnen de monteurs van thyssenkrupp eenvoudig werken met controlesystemen van andere fabrikanten.

Wij zijn altijd klaar voor actie.

Liften zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week in beweging. Dus is het een groot voordeel om te kunnen rekenen op een onderhoudsteam dat 24 uur per dag oproepbaar is. Indien nodig komen de technici van ITS zelfs naar u om het probleem op te lossen samen met een plaatselijke onderhoudsmonteur.

Wij voeren snel vervangingen uit.

ITS heeft niet alleen een grote voorraad refurbished componenten voor alle belangrijke liftfabrikanten, maar het beschikt ook over een team van goed opgeleide reparatiemonteurs. Van het kopen van zeldzame originele onderdelen tot het binnen een dag leveren van belangrijke refurbished componenten  - wij zorgen ervoor dat uw lift binnen mum van tijd weer werkt.

Bezoek onze ITS vestiging.

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan één van onze unieke ITS vestigingen zodat u zelf de uitzonderlijke service kunt ervaren voor liften van derde partijen. Neem voor meer informatie contact op met uw thyssenkrupp Liften verkoopvertegenwoordiger.

ITS film