Klaar voor de toekomst. Dankzij continue ontwikkeling.

thyssenkrupp Liften staat bekend om zijn kwaliteit, state-of-the-art technologie, modern design en bekroonde visies. Wij werken voortdurend aan de perfectionering van individuele componenten, wat betekent dat we de functionaliteit, het uiterlijk en de efficiëntie van onze roltrappen en liften op trendsettende manieren blijven verbeteren. Immers de technische vereisten voor randapparatuur veranderen minstens zo snel als de vereisten voor de architectuur zelf. En die veranderingen willen we een paar stappen voor blijven.

Onze nieuwste innovaties

 • e-roltrap
  e-roltrap is de nieuwe roltrappengeneratie met een ongeëvenaard hoge beschikbaarheid. 's Werelds eerste "Internetroltrap" stelt nieuwe normen en zet de deur open voor tal van innovatieve service-opties.
 • Bussysteem

  Een nieuw ontwikkeld, TÜV-gecertificeerd bussysteem reduceert de vele kabels die nodig zijn voor veiligheids- en monitoringssensoren tot een enkele buskabel. En met uitgebreide software-opties kunnen systeem-specifieke operatiegegevens eenvoudig en zeer gedetailleerd worden geregistreerd.
 • Kamsegment monitoring 


  Deze gepatenteerde akoestische monitoring registreert en communiceert de status van de kamsegmenten via het bussysteem. Hierdoor behoort visuele monitoring door de exploitant behoort tot het verleden.
 • Veiligheidsborstels
  Indien wettelijk vereist, kan de e-roltrap in de fabriek worden uitgerust met speciaal ontworpen veiligheidsborstels.