Een toonbeeld van betrouwbaarheid, dankzij onze Duitse productiefabriek.

Op het gebied van roltrappen is thyssenkrupp een heuse wereldmarktleider. Onze roltrappen behoren tot de allerbeste wat betreft efficiëntie en betrouwbaarheid.

Onze roltrappen zijn een veilige keus voor velerlei eisen. Roltrappen in gebieden met drukke verkeersstromen, zoals metro- en treinstations, kunnen zware belastingen, extreme weersomstandigheden en frequent gebruik moeiteloos aan en staan garant voor zeer hoge beschikbaarheid.

De roltrappen in winkelcentra zijn met hun stijlvolle design echte eye-catchers en geven vanwege het hoge gebruiksgemak de gebruikers een gevoel van comfort en veiligheid.

De roltrappen van thyssenkrupp Liften worden onder andere ook in grote expositiehallen en scholen toegepast. Naast de mogelijkheid om onze roltrappen aan te passen aan het beoogde gebruik van het betreffende type gebouw, profiteert u ook van energiezuinige toepassingen die niet alleen goed zijn voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Onze modellen in het kort


Heeft u het gewenste product nog niet gevonden? Neem dan eenvoudig contact met ons op! We weten zeker dat we de beste oplossing kunnen bieden.

Hier vindt u de roltrappen die u zoekt

Filter