TWIN®

Het liftsysteem met twee onafhankelijke kooien in één schacht.

De TWIN® personenlift van thyssenkrupp Liften is het eerste liftsysteem met twee onafhankelijke kooien in één schacht, met dezelfde transportcapaciteit en met 25% ruimtebesparing. Dit unieke systeem zet de deur open voor geheel nieuwe verkeersconcepten en stelt nieuwe normen voor hoge prestaties.

Beide TWIN®-kooien bewegen zich boven elkaar over dezelfde leiders, waarbij elke kooi met een eigen aandrijving is uitgerust. De TWIN® personenlift is ideaal voor gebouwen tussen de 50 en 200 meter hoog en is uitgerust met een TÜV-getest veiligheidsconcept waarmee zelfs aan de strengste eisen voldaan wordt.

Een centraal onderdeel van deze personenlift is het intelligente thyssenkrupp-besturingssysteem de Destination Selection Control (DSC); deze bestemmingsbesturing zorgt ervoor dat de liftgroep perfect wordt gecoördineerd. Uw reisrichting en uw bestemming worden geregistreerd voordat u de liftkooi instapt. Druk op het display op de gewenste verdieping en de bestemmingsbesturing selecteert de meest geschikte personenlift en toont deze op het scherm.

Voordelen in het kort

  • Ruimtebesparend
  • Aanvullend beschikbaar vloeroppervlak
  • Meer transportcapaciteit met hetzelfde aantal liftschachten

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!

TWIN® film