synergy 200-lift
Stijlvol en flexibel

synergy 200 is de comfortoplossing van onze synergy-liftfamilie, voor residentiële gebouwen, kleine kantoren, ziekenhuizen en hotels tot 20 verdiepingen. Deze veelzijdige lift biedt het uitzonderlijke comfort en innovatieve design dat u nodig hebt om de verwachtingen van de passagier stijlvol te overtreffen.

synergy 200. Puur comfort. Pure stijl.

60 m

Hefhoogte

1,75 m/s

Maximumsnelheid

1000 kg

Maximumcapaciteit

Optimale waarde

synergy 200 biedt precies de juiste balans van stijl en kwaliteit tegen een prijs die volkomen gerechtvaardigd is voor woongebouwen in het middelste segment van de markt.

Comfort te over

Naast een comfortabele rit staat synergy 200 voor gebruiksgemak, hoogkwalitatieve materialen, opvallende afwerkingen en uitstekende prestaties.

Duurzaamheid inbegrepen

De synergy 200-passagierslift biedt laag energieverbruik, efficiënte technologie, materiaalrecyclage en een optimale levensduur.

De strakke modulaire structuur, gestandaardiseerde opties en installatie zonder steigers zorgen voor korte leverings- en installatietijden.

Beproefde componenten, hoogkwalitatieve constructie en hoogwaardige materialen maken van de synergy 200 een comfortabele oplossing voor residentieel passagierstransport waarop u kunt vertrouwen.

Houd het eenvoudig en kies voor een standaard cabine of personaliseer uw eigen unieke synergy 200-lift ... de keuze is aan u. Flexibele cabineafmetingen zorgen er ook voor dat u bespaart op schachtruimte en kunt genieten van ruimere cabines.

Kies de snelheid die u nodig hebt - 1,0, 1,6 of 1,75 meter per seconde - om uw passagiers tevreden te houden.

Onze synergy-liften voldoen aan de bijkomende en strengere veiligheidsvoorschriften voor liften van de huidige EN 81-20 en EN 81-50-normen, zodat u het welzijn van uw huurders consequent op de eerste plaats kunt zetten.

Synergy 200 is beschikbaar in twee uiterst moderne ontwerplijnen met 17 (E-lijn) en 23 (D-lijn) vooraf ontworpen combinaties en geeft u de ontwerpflexibiliteit die u nodig hebt om een opvallend statement te maken.

Ontwerp

Dankzij zijn twee ontwerplijnen en 41 standaard cabines kunt u met de synergy 200 uw huurders een stijlvolle omgeving garanderen. De kwaliteitsvolle uitstraling stelt nooit teleur: van puur tot minimalistisch, van gesofisticeerd en koninklijk tot cool chique en meer. Zijn stijlvolle plafonds, wanden, besturingspanelen en liftportaalinrichtingen trekken ongetwijfeld de aandacht op elke verdieping.

Ontwerplijn E

Ontwerplijn E wordt gekenmerkt door frisse kleuren en een contrasterende achterwand en biedt keuze uit 17 standaardcabines van roestvrij staal of kwalitatief hoogwaardig laminaat.

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn E!

Ontwerplijn D

Ontwerplijn D is afgestemd op luxe woongebouwen en biedt 23 standaardcabines met een schat aan veelzijdige functies. De lijn biedt materialen en interieurafwerkingen van nog hogere kwaliteit met roestvrij staal in patronen, exclusief laminaat of decoratief glas.

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn D!

Vind de juiste afmetingen voor uw synergy 200

Profiteer maximaal van de ruimte in uw gebouw en vind de optimale afmetingen voor uw nieuwe synergy 200-cabine. Voor nieuwe installaties kunt u gewoon de kleinst mogelijke schachtafmetingen voor een specifieke cabinemaat vinden. Bij moderniseringsprojecten kunt u de cabinegrootte eenvoudig optimaliseren voor een specifieke schacht.

Plan nu uw synergy 200!

Neem contact op met uw lokale vestiging

We bieden particuliere klanten, bedrijven en overheidsinstellingen uitgebreide ondersteuning. Onze decennialange ervaring op het gebied van lifttechnologie garandeert dat u op onze expertise kunt vertrouwen.

Vind nu onze dichtstbijzijnde vestiging!