synergy 100-lift
Puur en efficiënt

synergy 100 is de perfecte oplossing voor kleine woongebouwen tot 12 verdiepingen. Het compacte, nieuwe kooiontwerp, beproefde functionaliteit en efficiënte installatie zorgen voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding.
synergy 100. Gegarandeerde prestatie tegen de juiste prijs.

45 m

Hefhoogte

1,0 m/s

Maximumsnelheid

1000 kg

Maximumcapaciteit

Overtuigende waarde

De synergy 100-lift is een oplossing met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor eigenaars en ontwikkelaars van lage woongebouwen.

Precies de juiste functionaliteit

Precies de functionaliteit die u nodig hebt bij een moderne lift om op kosteneffectieve manier aan de mobiliteitsbehoeften van uw bewoners te voldoen.

Betrouwbare prestatie

Er zijn geen verrassingen bij de synergy 100. Zijn beproefde ontwerp en componenten zorgen voor een betrouwbare prestatie waarop u en uw huurders kunnen rekenen.

Componenten zoals de tandwielloze aandrijvingstechnologie, samen met duurzame LED-verlichting en een optionele slaapmodus voor elektronische apparaten, zorgen voor energie-efficiëntie van klasse A.

Bovenop de vlotte rit, lage geluidsniveaus en precieze stops van de synergy 100 zorgt een optioneel EN 81-70-conform model voor optimale toegankelijkheid voor personen met beperkingen.

De strakke modulaire structuur, gestandaardiseerde opties en installatie zonder steigers zorgen voor korte leverings- en installatietijden.

Beproefde componenten, hoogkwalitatieve constructie en hoogwaardige materialen maken van de synergy 100 een betrouwbare oplossing voor residentieel passagierstransport met een snelheid van 1,0 meter per seconde.

Of u nu kiest voor standaardafmetingen boven en onder de lift of voor een versie met kleinere afmetingen, de synergy 100 is de beste oplossing in zijn soort.

Onze synergy-liften voldoen aan de bijkomende en strengere veiligheidsvoorschriften voor liften van de huidige EN 81-20 en EN 81-50-normen, zodat u het welzijn van uw huurders consequent op de eerste plaats kunt zetten.

Ontwerp

Het zuivere, tijdloze ontwerp en de standaard ontworpen cabines van synergy 100 creëren een aantrekkelijk eenvoudige en betaalbare lift. De F-ontwerplijn biedt een breed gamma aan heldere kleuren voor het achterpaneel om een ultramoderne stijl te creëren. Kies tussen een hedendaags skinplate-ontwerp of klassiek roestvrij staal. Alle afwerkingen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Glazen of roestvrijstalen besturings- of indicatorpanelen ronden het aantrekkelijke design van synergy 100 af.

Ontwerplijn F

De afwerkingsopties van ontwerplijn F combineren tijdloze, strakke ontwerpen met aantrekkelijke en duurzame materialen.

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn F!

Vind de juiste afmetingen voor uw synergy 100

Profiteer maximaal van de ruimte in uw gebouw en vind de optimale afmetingen voor uw nieuwe synergy 100-cabine. Voor nieuwe installaties kunt u gewoon de kleinst mogelijke schachtafmetingen voor een specifieke cabinemaat vinden.

Plan nu uw synergy 100!

Neem contact op met uw lokale vestiging

We bieden particuliere klanten, bedrijven en overheidsinstellingen uitgebreide ondersteuning. Onze decennialange ervaring op het gebied van lifttechnologie garandeert dat u op onze expertise kunt vertrouwen.

Vind nu onze dichtstbijzijnde vestiging!