evolution 200-lift
Hoogwaardige prestaties en flexibiliteit

evolution 200 is een hoogwaardige oplossing voor middelhoge bedrijfspanden die een perfecte ervaring in design en liftcomfort (gemakt) vereisen.

evolution 200. Prestaties die uw pand een premium-gevoel geven.

100 m

Hefhoogte

2,5 m/s

Maximumsnelheid

2500 kg

Maximumcapaciteit

Flexibele cabineafmetingen

evolution 200 is perfect voor commerciële gebouwen middelhoge verkeersdoorstroming met hoge eisen op het gebied van ontwerp en prestaties. Dankzij de flexibele afmetingen is de lift ook ideaal voor moderniseringsprojecten.

Uitstekende betrouwbaarheid

evolution 200 is voorzien van de nieuwste technologie en garandeert krachtige en betrouwbare prestaties voor bedrijfspanden met middelhoge verkeersdoorstroming, waarin een ononderbroken beschikbaarheid onontbeerlijk is.

Hoogwaardige prestaties en comfort

evolution 200 is krachtig maar stil en heeft een lage trilling. Een remaccuraatheid van +/- 1 mm zorgt voor een veilige en comfortabele instap voor passagiers.

Of u nu kiest voor standaardafmetingen boven en onder de lift of voor een versie met kleinere afmetingen, de evolution 200 is de beste oplossing in zijn soort. Naast de beschikbare standaardafmetingen kunt u de cabineafmetingen aan de schacht aanpassen in stappen van 50 mm.

Zuinig en krachtig: geen tegenstrijdigheid voor evolution 200. De nieuwste technologie van thyssenkrupp (energiezuinige machine, ledverlichting en slim energiemanagement) zorgt voor een lager energieverbruik dan andere liften met vergelijkbare prestaties.

evolution 200 werkt krachtig maar stil en heeft een laag trillingsniveau. Doordat de lift soepel versnelt en afremt, is de rit een aangename ervaring.

Selecteer een van de 66 vooraf ontworpen cabine-interieurs uit de A-, B-, of C-ontwerplijnen of pas het cabineontwerp aan uw behoeften aan met maatwerkoplossingen. Kies uit hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, laminaat, of glas in een verscheidenheid aan afwerkingen en kleuren.

Hoogwaardig, hoge efficiëntie, laag energieverbruik, geen smeermiddelen. U kunt optioneel kiezen voor een machine met maximaal 240 aanvragen per uur om grotere verkeersstromen op te vangen.

Dynamische groepsregeling voor een groep van maximaal 8 liftkooien. Optionele bestemmingskeuzeregeling voor minder wachttijd en verhoogde capaciteit. Prestatiebeheerbewaking voor de liften.

Betrouwbare, snelle en veilige deurbediening voor openen van deuren die naar de zijkant of centraal openen.

evolution 200 is ontwikkeld en getest door ervaren monteurs van thyssenkrupp. We garanderen een product dat lang meegaat en dat optimaal presteert voor uw behoeften.

Ontwerp

evolution 200 is beschikbaar met een flexibel aanbod afwerkingen. Eindeloze ontwerpmogelijkheiden die voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten. Van functioneel tot topkwaliteit materialen, de cabines blijven er langer goed uitzien. evolution 200 is beschikbaar in ontwerplijnen A, B en C, plus in maatwerkoplossingen.

Ontwerplijn A

De 24 standaardcabines van ontwerplijn A zorgen voor een unieke en exclusieve atmosfeer en bevatten kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals glas, laminaat met patroon of roestvrij staal.

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn A!

Ontwerplijn B

De 31 standaardcabines van ontwerplijn B vallen op door hun laminaat en roestvrij staal van hoge kwaliteit en kunnen gemakkelijk aan uw architectuur worden aangepast.

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn B!

Ontwerplijn C

Deze strakke en neutrale standaardcabines bieden een rustige en duurzame omgeving en kunnen gemakkelijk in de verschillende functies van het gebouw worden geïntegreerd. Kies uit wanden van roestvrij staal of laminaat en uit een optionele achterwand van glas.

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn C!

Vind de juiste afmetingen voor uw evolution 200

Profiteer maximaal van de ruimte in uw gebouw en vind de optimale afmetingen voor uw nieuwe evolution 200-cabine. Voor nieuwe installaties kunt u gewoon de kleinst mogelijke schachtafmetingen voor een specifieke cabinemaat vinden. Bij moderniseringsprojecten kunt u de cabinegrootte eenvoudig optimaliseren voor een specifieke schacht.

Plan nu uw evolution 200!

Neem contact op met uw lokale vestiging

We bieden particuliere klanten, bedrijven en overheidsinstellingen uitgebreide ondersteuning. Onze decennialange ervaring op het gebied van lifttechnologie garandeert dat u op onze expertise kunt vertrouwen.

Vind nu onze dichtstbijzijnde vestiging!