De keuze is aan u.

Elk van onze personenliften is altijd afgestemd op de respectievelijke toepassing. thyssenkrupp systemen hebben een lange levensduur, uniek ontwerp en extreem hoge efficiëntie. Omdat intelligente energie-terugwin-technologie op de lange termijn de moeite waard is.

synergy 100

Puur en efficiënt. synergy 100 is de perfecte oplossing voor kleine woongebouwen tot 12 verdiepingen. Gegarandeerde prestatie tegen de juiste prijs.

synergy 100
synergy 100

synergy 200

Stijlvol en flexibel. synergy 200 is de comfortoplossing van onze synergy-liftfamilie, voor residentiële gebouwen, kleine kantoren, ziekenhuizen en hotels tot 20 verdiepingen.

synergy 300

Veelzijdig en slim. De synergy 300 is de passagierslift voor commerciële laagbouw waarin uitzonderlijk gemak en een efficiënte lift met hoge flexibiliteit op het gebied van ontwerp en ruimte is vereist.

evolution 100

Robuust en betrouwbaar. evolution 100 is onze duurzame oplossing met hoge prijs-kwaliteitverhouding die middelhoge bedrijfsgebouwen verbetert en bedrijven snel rendement biedt.

evolution 200

Hoogwaardige prestaties en flexibiliteit. evolution 200 is een hoogwaardige oplossing voor middelhoge bedrijfspanden die een perfecte ervaring in design en gemakt (liftcomfort) vereisen.

evolution 300

Krachtig en aanpasbaar. Dankzij zijn vooruitstrevende design en zijn technologie van topklasse is onze evolution 300-passagierslift zowel een trendsetter als een enorme stap vooruit.

Eersteklas prestatie- en speciale liften

 • uniq
  De lift voor individuele speciale vereisten.
 • sonic
  De extra snelle lift voor gebouwen met een hoog aantal verdiepingen.
 • coupl
  De dubbele cabine lift met een hogere vervoerscapaciteit.
 • TWIN®
  Het liftsysteem met twee onafhankelijke cabines in een enkele schacht.