Trendsettend dankzij voortdurende innovaties.

In elk toepassingsgebied vereisen de hoge eisen een partner die spannende, innovatieve oplossingen en overtuigende kwaliteit, design en functionaliteit biedt – en dat over de gehele linie.

thyssenkrupp Elevator is één van 's werelds toonaangevende liftenbedrijven, omdat we continu voorop lopen met de ontwikkeling van nieuwe producten. De recentste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en in onze eigen Research & Development afdelingen verder uitgewerkt en toegepast. Daanaast worden al onze liftsystemen in onze eigen West-Europese fabrieken geproduceerd. Stel ons gerust op de proef!

Onze innovaties in het kort

  • TWIN®
    is het eerste liftsysteem waarbij twee liftkooien onafhankelijk van elkaar in dezelfde schacht bewegen - met dezelfde vervoerscapaciteit maar met meer dan 25% ruimtebesparing. Dit unieke concept maakt geheel nieuwe verkeersconcepten mogelijk en zet nieuwe standaarden in hoogwaardige prestaties.
  • E.COR 
    is de intelligente besturing van de nieuwe generatie liften. Dankzij de energieterugvoeding beweegt het u in een meer energie-efficiënte toekomst.
  • Bestemmingsbesturing (Destination Selection Control)
    Door het intoetsen van gewenste verdieping, registreert de Destination Selection Control de gewenste rijrichting als ook de gewenste verdieping van bestemming en laat de passagier onmiddellijk weten welke personenlift hem / haar snel naar de gewenste bestemming brengt.