Speciale vereisten

Transformeer uw lift tot de perfecte metgezel.

Speciale toepassingen brengen ook speciale vereisten met zich mee. Vereisten die meer omvatten dan een optimaal ritcomfort en de gebruikelijke veiligheidsnormen. Of u nu een op maat gemaakte goederenlift voor de industrie nodig heeft of een personenlift voor een woonzorgcentrum, met de moderniseringsoplossingen van thyssenkrupp Liften bent u ervan verzekerd dat de liftinstallatie perfect bij uw gebouw past.

Liften zonder barrières

Van individuele componenten op maat tot een lift die voor mindervaliden toegankelijk en bedienbaar is. Toegankelijke interieurs worden immers steeds belangrijker, met name voor minder validen. Behalve nuttig advies over transportopties bieden wij u een breed aanbod oplossingenpakketten aan die in al uw behoeften voorzien. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een seniorenlabel of aanpassingen volgens het handboek voor toegankelijkheid.

Vandalismebestendig

Helaas worden ook transportinstallaties weleens doelwit van vandalisme. Hiervoor hebben wij effectieve oplossingen die de uitstraling van uw lift behouden en schade door vandalisme minimaliseren.

Brandbeveiliging

Middels een contact in onze besturing kunnen wij met de meeste brandmeldsystemen probleemloos communiceren.

Brandweerliften

Wilt u uw liftinstallatie upgraden naar de huidige norm voor brandweerliften, NE 81-72? Wij adviseren u graag wat mogelijk is, al rekeninghoudend met de ouderdom en staat van uw liftinstallatie.

Explosieveilig

Doordat wij vele jaren industriële liften hebben geproduceerd, zijn we de perfecte partner voor liftsystemen in explosiebeveiligde gebouwen en chemische fabrieken. We zijn vertrouwd met de ATEX richtlijn.

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!