Energie efficiëntie

Wees vriendelijk voor het milieu. En voor uw budget.

De energiebesparende producten die thyssenkrupp Liften heeft ontwikkeld, stellen u in staat de prestaties van uw lift op het gebied van energie-efficiëntie en milieu-impact aanzienlijk te verbeteren. Het vervangen van individuele componenten is vaak al genoeg. Dan kan uw liftinstallatie weer wedijveren met de hoge efficiënte van nieuwe liftinstallaties.

Hoogefficiënte besturingen

Onze intelligente, hoogpresterende besturingen staan garant voor optimale ritten en energiebesparende werking. Hun efficiëntie is het gevolg van talrijke optionele functies, zoals kooiverlichting die automatisch uitschakelt of de mogelijkheid om een oproep te annuleren in het geval er op de verkeerde knop werd gedrukt.

DeltaV: de energie-efficiënte aandrijfunit

DeltaV bestaat uit een uiterst efficiënte gearless aandrijving met verschillende frameconfiguraties die optimaal kunnen worden aangepast aan de betreffende machinekamer. Dankzij de hoge efficiëntie van moderne gearless aandrijvingen neemt het energieverbruik van uw liftinstallatie drastisch af en hoeft u de bestaande structuur van het gebouw niet te veranderen. Bovendien zorgt de thyssenkrupp frequentieregelaar voor een optimaal ritcomfort en een lager energieverbruik.

Energiebesparende producten

thyssenkrupp Liften biedt naast milieuvriendelijke aandrijvingen en besturingen ook nog andere energiebesparende, trendsettende producten aan die een forse bijdrage leveren aan een beter klimaat en milieu, zowel voor modernisering als voor nieuwe liftinstallaties, zoals LED-verlichting.

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op.