Design en comfort

Geef uw liftkooi net dat kleine beetje extra.

De elegante liftkooidesigns van thyssenkrupp Liften bieden u vele mogelijkheden om uw lift uniek te maken. Bijna alle materialen en uitvoeringen kunnen naar uw eigen wens gecombineerd worden, mits aan de regels wordt voldaan. Maar een thyssenkrupp-lift is meer dan een mooie uitstraling. Al onze design-varianten zijn bijzonder duurzaam en hebben een lange levensduur. Uw liftinstallatie zal dus lange tijd een positieve indruk blijven maken, zelfs bij intensief gebruik. Uiteraard zullen wij, in geval het kooigewicht wordt veranderd, alle relevante veiligheidscomponenten inspecteren en u de bijbehorende gecertificeerde berekeningen verstrekken.

Ritcomfort

Wij maken gebruik van state-of-the-art besturings- en aandrijftechnologie, wat betekent dat onze liftmoderniseringen resulteren in een soepele start, geleidelijke acceleratie en afremming en nauwkeurige positionering bij elke belasting binnen de vastgestelde limieten. Daarnaast openen en sluiten de liftdeuren zeer nauwkeurig dankzij de deurzonebewaking.

Kooidesign

Steen, glas, laminaat, roestvrij staal. Voor het plafond, de wanden en de vloer van uw liftkooi zijn allerlei aantrekkelijke opties mogelijk.

Verlichtingsdesign

Met onze verlichtingsconcepten kunt u praktisch alle licht- en kleursferen creëren en daarbij ook nog eens geld besparen. LED-systemen bieden niet alleen prachtig licht en een lange levensduur, maar verbruiken ook nog eens een minimum aan stroom doordat ze omzetten in licht, terwijl het energieverlies nihil is.

Informatiesystemen

Ons Liftscreen informatiesysteem voorziet uw passagiers van handige en leuke informatie. Innovatieve displaytechnologie toont onder andere de actuele evenementen en het weer. Dit online platform kan ook als lucratief reclamemedium worden ingezet (in-liftreclame).

Akoestische systemen

Van eenvoudige aankondigingen tot diverse soorten achtergrondmuziek, onze akoestische systemen maken het allemaal mogelijk. Naast entertainment zorgen liftstopaankondigingen voor een doelgericht, eenvoudig gebruik.

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!