Algehele vervanging

Compact, aanpasbaar en krachtig.

Bent u van plan uw oude lift te vervangen? Dan staat thyssenkrupp Liften voor u klaar met een grote selectie aan opties, zowel met of zonder machinekamer.

De uitdaging bij vervanging is dat elke liftschacht anders is. Deursparingen en schachtafmetingen variëren van gebouw tot gebouw. Als u de draagconstructie van uw gebouw wilt behouden, is het verstandig de schachtafmetingen en steunbalken van uw deuren te laten zoals ze zijn, en zo mogelijk de bestaande leiders te gebruiken.

Wij nemen "op maat gemaakt" zeer serieus. Met onze systeemoplossingen, verkrijgbaar in stappen van één millimeter, wordt de bestaande liftschacht zo goed mogelijk benut en bijkomend metsel-, zaag- en schilderwerk vermeden. Niet alleen blijven de kosten hierdoor beperkt, maar is de overlast vanwege stof en lawaai die de modernisering van uw liftinstallatie(s) met zich meebrengt een stuk minder.

Onze oplossingen variëren van zeer kleine liftsystemen tot het TWIN®-systeem uit ons topsegment. Laatstgenoemd systeem biedt geheel nieuwe mogelijkheden voor het uitbreiden van transportcapaciteit binnen hetzelfde schachtoppervlak.

Uw voordelen in het kort

  • Geen veranderingen aan de draagconstructie van het gebouw
  • Zeer flexibel gebruik van bestaande individuele systeemonderdelen
  • Ideale benutting van beschikbare ruimte
  • Minder bouw nodig op de locatie
  • Kortere installatietijden
  • Minder lawaai en stof

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!