Moderniseringsoplossingen

Efficiëntie en flexibiliteit op elke schaal.

Maximale kwaliteit is de hoofdprioriteit van thyssenkrupp Liften. Dit is wat ons inspireert om moderniseringsoplossingen te ontwikkelen voor praktisch elke mogelijke toepassing. U kunt rekenen op onze buitengewoon gevarieerde ondersteuningsmogelijkheden. Van kleinere renovatieprojecten tot algehele vervanging. Als u uw transportcapaciteit wilt verhogen, kunt u indien de situatie dat toestaat zelfs denken aan het bouwen van twee onafhankelijke liftkooien boven elkaar, in één en dezelfde schacht, TWIN® genaamd.

In het ideale scenario begint ons werk met een professionele analyse en samen met u een inspectie van de lift. Zo kunnen onze specialisten de situatie op uw locatie beoordelen, gedetailleerd advies geven over uw moderniseringsmogelijkheden en rekening houden met al uw individuele wensen.

In het uiterste geval moet de gehele liftinstallatie worden vervangen. Of we nu gedeeltelijk moderniseren door component voor component te vervangen of dat het om algehele vervanging in één keer gaat, we zullen onze werkzaamheden zo uitvoeren dat u nog flexibele toegang heeft tot uw gebouw, er geen bouwkundig ingenieur nodig is en dat stoffige en lawaaiige bouwwerkzaamheden tot een minimum beperkt worden.

Daarnaast bieden wij ook de zogenaamde Modulaire Replacement Kits (MRK) aan. Doordat de componten zo zijn samengesteld dat zij perfect met elkaar integreren, is het mogelijk om een grote modernisering op te splitsen in kleinere delen en de vervanging van de liftinstallatie over meerdere jaren uit te smeren.

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!


Vrij op de markt verkrijgbare moderniseringsoplossingen

Liftverbeteringen ontworpen voor uw woning

thyssenkrupp’s nieuwe modulaire moderniseringsoplossing kan zich aanpassen aan uw bestaande installaties, ongeacht het type component en de fabrikant.

Wij moderniseren de installatie en verlengen de levensduur, terwijl we het milieu en uw budget beschermen. Veel gebruikte en geteste technologieën, plus flexibele levering van onderdelen vormen de perfecte match voor uw moderniseringsproject. We garanderen betrouwbare installaties in termen van toegankelijkheid, kwaliteit en prestaties, inclusief flexibiliteit in de keuze van uw onderhoudsaanbieder.

Onze expertise biedt superieure dienstverlening, zodat zelfs kleine maatregelen om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid te verbeteren, kunnen leiden tot maximaal succes bij het verbeteren van installaties.

Dagelijkse voordelen van de moderniseringsoplossing

  • Fabricaat onafhankelijk onderhoud via flexibele componenten
  • Snelle installatietijd
  • Onafhankelijk van originele fabrikant
  • Eenvoudig aan te passen aan de originele fabrikant
  • Op maat gemaakt voor uw behoeften
  • Verbeterde veiligheid volgens de hoogste industrienormen
  • Milieuvriendelijk
  • Kosteneffectief en hoge kwaliteit
  • Geoptimaliseerde prestaties via intelligente upgrades

U vindt gedetailleerde informatie over onze modulaire moderniseringsoplossing voor Schindler Smart en KONE Monospace in de datasheets in het downloadgebied of neem contact met ons op om een offerte krijgen.