Besturingstechniek

Toekomstbestendige, krachtige systemen verzekeren een optimale rit.

Krachtig, responsief, intelligent. Met de nieuwe besturingstechnologie van thyssenkrupp Liften is uw liftsysteem op een snelle en efficiënte wijze weer helemaal up-to-date.

De productfamilie Thyssocontrol Multican (TCM) vormt de ideale basis voor de modernisering van uw liftsysteem. Haar krachtige design met tal van standaardfuncties kan worden uitgebreid met ingebouwde gebruikersafhankelijke functies. Bovendien zorgen verscheidene extra´s zoals bestemmingsselectie, aankondigingen, toegangscontrole en communicatievoorzieningen ervoor dat uw personenlift de allernieuwste snufjes heeft.

Bestemmingsbesturing (DSC)

Onze bestemmingsbesturing biedt veel meer dan conventionele liftbesturingen. Wanneer op de oproepknop gedrukt wordt, registreert de DSC zowel de gewenste reisrichting als de etage van bestemming van de passagier. Aan de hand van deze informatie selecteert de liftbesturing vervolgens de meeste geschikte personenlift uit de groep.

Aankondigingen

Aankondigingen zorgen voor een doelgericht, eenvoudig gebruik. U kunt de passagiers in de liftkooi ook van andere belangrijke informatie voorzien.

Toegangscontrole

Van simpele schakelaars tot geavanceerde, ingewikkelde oplossingen. Wij zullen u helpen uw bestaande toegangscontrolesystemen te integreren of om één van de door thyssenkrupp Liften ontwikkelde oplossingen over te nemen.

Communicatievoorzieningen

In geval van een noodsituatie zijn communicatievoorzieningen, zoals de noodoproep, absoluut essentieel. Communicatievoorzieningen kunnen ook gegevens verzenden voor specifieke evaluaties.

Speciale vereisten

Liftbesturingen moeten in alle omstandigheden goed functioneren, zelfs in bijzondere situaties. Brandweerliften en liften met speciale explosiebescherming zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Interface en besturingstechnologie

Om een nieuwe liftbesturing goed te kunnen integreren in een bestaand gebouw zijn flexibele interfaces nodig. Alleen zo kunnen tal van verschillende aandrijfsystemen, deuraandrijvingen en andere liftaccessoires op intelligente wijze met elkaar worden verbonden. Wij bieden flexibele, zeer efficiënte besturingen die optimaal presteren in combinatie met nieuwe of bestaande aandrijvingen.

Frequentieregelaar

Onze serie frequentieregelaars (VVVF) met een hoge schakelfrequentie is verantwoordelijk voor efficiëntie en extreem soepele werking. Doordat de belasting op het netwerk met een lage inschakelstroom wordt verlicht, leidt de frequentieomzetter tot energiebesparing en kan een hoge efficiëntie worden behaald op alle niveaus, vooral in combinatie met onze liftaandrijvingen.

Systeemoplossingen

Onze MCM-besturingen bieden een systeemoplossing, speciaal ontworpen voor moderniseringsprojecten van personen en goederenliften: van MCMx voor elektrische liften tot MCMh voor onze hydraulische liftsystemen.

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!