Bedieningselementen en displays

Interactie en communicatie voor verhoogd gebruikscomfort.

Het design van bedieningselementen en displays maakt deel uit van de uitstraling van uw liftinstallatie. Door op dit vlak te moderniseren optimaliseert u niet alleen het algemene gebruiksgemak van uw personen- of goederenlift, maar krijgt u door de extra functies ook totaal nieuwe mogelijkheden. Het productaanbod van thyssenkrupp Liften omvat een rijk scala aan bedienings- en displayelementen voor al uw wensen. Naast de klassieke bedieningspanelen in een duidelijk, tijdloos design, bieden wij u ook uitgebreide pakketten gericht op gebruiksvriendelijkheid, informatieve display-oplossingen en interactieve aanraakschermen.

Drukknoppen

Design binnen handbereik, tot aan de individuele knoppen toe. U ontvangt specifieke etage-aanduidingen voor uw gebouw. Naast oproep-, haal- en zendknoppen bieden wij ook een aantal aanvullende bedieningselementen zoals schakelaars voor aanvullende functies, speciale oproepen, toegangscontrole, en knoppen die vandalisme ontmoedigen.

Displays en touchscreens

Voor zowel in als buiten de liftkooi hebben wij een groot aantal displays en touchscreens in ons assortiment. Voor onze bestemmingsbesturing (DSC) heeft u de keuze uit moderne glazen panelen in diverse designs. En via het scherm in de lift kunt u uw passagiers voorzien van handige en leuke informatie.

Uw voordelen in het kort

  • Uitstekende begeleiding van de gebruiker en gebruiksgemak
  • Gebruiksvriendelijke, barrièrevrije liftwerking
  • Duurzame, ergonomische bedieningselementen met een tijdloze, kwalitatieve uitstraling
  • Terminals voor bestemmingsbesturing (DSC)

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!