Carriere bij thyssenkrupp Liften

Als één van 's werelds grootste liftbedrijven werkt thyssenkrupp Liften dagelijks aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Het project, de toekomst, eindigt nooit daarom zijn we altijd op zoek naar slimme en enthousiaste mensen die samen met ons het volgende niveau op het gebied van mobiliteit, milieu, materialen en service willen bereiken.

Naast liften zijn roltrappen en automatische deuren specialismen binnen het bedrijf. Voor de mensen die bij ons werken betekend het diverse werkzaamheden in een high-tech industrie gecombineerd met eerste klas ontwikkelingsmogeljikheden. Voornamelijk voor de mensen die met een grote affiniteit en interesse met techniek bezig willen zijn is thyssenkrupp Liften een plek waar je kan groeien.

Of je nu direct na je afstuderen bij ons komt werken of al met de nodige ervaring. Wanneer je een uitdaging zoekt en graag met mensen samenwerkt maken we graag kennis met je!

Kijk ook naar de innovaties waar thyssenkrupp mee voorop loopt : MULTI, MAX & ACCEL.

We are thyssenkrupp

Verdere informatie

Vacatures


Opleiding & ontwikkeling

 


Jouw carriere bij ons

Studenten
Studenten

We zijn doorlopend op zoek naar studenten die willen stage lopen. Dit kan binnen verschillende afdelingen bij thyssenkrupp Liften en op alle niveau's (MBO/HBO/WO).

Voor meer informatie, vraag naar Wilma de Wijze (088-4479250)

Zoek jij, om je studie succesvol af te ronden, een bedrijf waar je een mooie afstudeeropdracht /scriptie kunt realiseren neem dan contact met ons op. Dit kan op alle niveau's (MBO/HBO/WO).

Voor meer informatie, vraag naar Wilma de Wijze (088-4479250)

Staff
Staff

Vacatures

Zie hieronder de openstaande vacatures voor staff functies:


Opleiding & ontwikkeling

De ontwikkeling van onze mensen is een top prioriteit voor ons. Door middel van training en coaching van je collega's bieden we de kans om te groeien in je functie of te groeien naar een functie die een stap hoger ligt.

Wij maken hiervoor gebruik van interne en externe trainers. De interne trainingen worden verzorgd door het opleidingsinstituut van thyssenkrupp, Seed campus. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van ons inspiration centre waar wij zowel een theorie als een praktijk lokaal hebben.

Indrukken van ons inspiratiecentrum

Inspiration center: Theorie lokaal
Inspiration center: Praktijklokaal