Bedrijfsvisie

Wij zijn thyssenkrupp – dé technologie & materialen onderneming.

Kunde en diversiteit, een wereldwijd netwerk en een lange traditie vormen de basis voor ons leiderschap op de wereldmarkt. Wij creëren waarde voor zowel onze klanten, als onze medewerkers en aandeelhouders.

Samen met onze klanten pakken wij de uitdagingen van morgen aan.

Wij zijn gefocust op onze klanten. Wij ontwikkelen innovatieve producten en diensten die resulteren in duurzame infrastructuren en die efficiënt gebruik van middelen bevorderen.

Wij leggen onszelf de hoogste standaarden op.

Wij benaderen iedere opdracht als ondernemers: vol vertrouwen, met de wil om te presteren én met durf, altijd ernaar strevend om de beste binnen onze branche te zijn. Dit is gebaseerd op de toewijding en performance van iedere speler in ons team. Hierbij is de ontwikkeling van onze medewerkers van groot belang. Gezondheid en veiligheid voor onze medewerkers zijn topprioriteit.

Wij delen gemeenschappelijke waarden.

Wij dienen de belangen van de Groep. Onze handelingen zijn gebaseerd op transparantie en wederzijds respect. Integriteit, geloofwaardigheid, betrouwbaarheid en continuïteit liggen ten grondslag aan alles dat wij doen. We opereren volgens de regelgeving en wij zijn een maatschappelijk verantwoord opererend bedrijf.