synergy S1

Stap in de toekomst

Ontmoet de synergy S1: Een personenlift die verrassend hoge prestaties met compacte afmetingen combineert met een award winnend design en flexibele kooi afmetingen.

Zijn hoge efficiëntie, flexibiliteit en kwaliteit maken de synergy S1 de beste oplossing voor gebouwen tot maximaal 16 stopplaatsen. Dit liftsysteem heeft een korte levertijd en een hoge prijs/kwaliteitsverhouding en is zowel voor nieuwbouw als modernisering beschikbaar.

Mogelijkheden

De synergy S1 is een kosten-efficiënt, comfortabel en modulair liftsysteem

TypeLift zonder machine kamer
Aantal stopplaatsenMaximaal 16
HefhoogteMaximaal 45 meter
Snelheid1.0 m/s / 1.6 m/s
Aantal personen4  /  6  /   8  / 10  /  13
Hefvermogen320kg  /  450kg  /  480kg  /  630kg  /  800kg  / 1000kg
Installatie methodeSteiger loze installatie
Normen95/16/EC  /  EN81-70  /  EN81-73

Design

Stijl, van boven tot onder

Voordelen

Praktisch en aantrekkelijk

Daarnaast bezit de synergy S1 een gearless aandrijving en een frequentie geregelde besturing. Compacte afmetingen, een comfortabele en stille rit en het gebruik van hoogwaardige materialen maken dit model de ideale oplossing  voor het dagelijkse gebruik in uw gebouw. Moderne liften moeten comfortabel en praktisch zijn maar het oog wil ook wat. Daarom kan de synergy S1  met verschillende hoogwaardige materialen en kleuren uitgevoerd worden waardoor het er visueel aantrekkelijk uitziet en er een prettige sfeer in de cabine wordt gecreëerd door thyssenkrupp Liften.  Bekijk onze brochure voor meer informatie.

Het design van de cabine heeft zelfs een award gewonnen bij de Chicago Athenaeum Museum Good Design Awards 2010 in de categorie gebouw inrichting.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Compacte afmetingen
  • Moderne gearless aandrijving
  • Machine kamer loze lift
  • Stijger loze installatie