synergy® element

Pure functionaliteit

Samengesteld uit Duits kwaliteitsvakwerk en functioneel modulair design, is onze synergy® element een machine kamer loze passagierslift die toekomstgerichte technologische innovatie biedt en deze verenigt met compacte afmetingen en een concurrerend prijsniveau.

Oplossingen kunnen heel eenvoudig zijn en toch bijzonder effectief. Zoals onze synergy® element – dé lift voor lage gebouwen. Hij verenigt compacte afmetingen, een aansprekend ontwerp en Duitse kwaliteit.

Mogelijkheden

synergy® element biedt u een kosteneffectief en passend modulair liftsysteem met een korte levertijd.

TypeLift zonder machine kamer
Aantal stopplaatsenTot 11
HoogteTot 30 meter
Snelheid1.0 m/s
Personen6  /   8
Lading450kg  /  480kg  /  630kg
Installatie methodeSteigerloze installatie
Reguleringen95/16/EC  /  EN81-70  /  EN81-73

Design

Kleuren die bij ieders smaak passen.

synergy® element biedt functionele modulaire concepten met een breed scala aan  kleuren om tegemoet te komen aan uw wensen en eisen.

Voordelen

Functioneel én aansprekend.

Tevens biedt synergy® element een traploze aandrijving, een frequentieregelaar en absolute betrouwbaarheid. Compacte afmetingen, rustige en stille werking en het exclusieve gebruik van hoogwaardige materialen maken dit model tot de ideale oplossing voor dagelijks gebruik in uw gebouw. Moderne liften dienen functioneel en doelmatig, doch tevens aangenaam voor het oog te zijn. Daarom kunt u de synergy® element op maat laten maken in stijlvolle, topkwaliteit materialen en maar liefst 8 kleuropties, waardoor een prettige en blijvend oogstrelende omgeving in de cabine wordt gecreëerd.
synergy® element van thyssenkrupp Liften – groot talent in een kleine verpakking. Leest u alstublieft onze brochure voor verdere details.

Uw voordelen in één oogopslag

  • Compacte afmetingen
  • Moderne synchrone traploze aandrijving
  • Machine kamer loze lift
  • Stellagevrije installatie