Maak uw installatie uniek.

Wilt u meer uit uw roltrap- of rolpadinstallatie(s) van thyssenkrupp Liften halen? Energie besparen? Of bent u op zoek naar een nieuwe uitstraling die past bij uw gebouw? De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos!

 • LED-verlichting 
  Naast energiebesparing zorgen de talrijke opties van LED-verlichting ervoor dat uw roltrap- of rolpadinstallatie geheel aansluit bij de uitstraling van uw gebouw
 • Tredenreiniging
  Wilt u een schone en frisse indruk bij uw bezoekers achterlaten en tevens de levensduur van de roltrap- of rolpadinstallatie verlengen, dan raden wij u aan om uw installatie(s) regelmatig te laten reinigen.
 • Energiebesparende mogelijkheden
  Naast LED-verlichting en onze Energy Efficiency Controller, kunnen wij speciale olie leveren die én de levensverwachting van uw roltrap- of rolpadinstallatie vergroot en de installatie energiezuiniger laat werken.
 • Automatisch start- en stopsysteem
  Door aanpassingen in de besturing van de roltrap- of rolpadinstallatie is het mogelijk het functioneren van de roltrap of hellingbaan aan te passen op de gebruiksintensiteit en zo energie te besparen. De installatie treedt bij het start- en stop systeem automatisch weer in werking als gebruikers de roltrap of het rolpad betreden.
 • Antislipcoating
  Door toepassing van deze extra ruwe coating op hellingbanen wordt de veiligheid van uw gebruikers maximaal en de kans op uitglijden op het rolpad geminimaliseerd.

Informeer bij uw contactpersoon voor een volledig overzicht van alle aanvullende mogelijkheden.