Moderniseringsoplossingen

Efficiëntie en flexibiliteit op elke schaal.

Maximale kwaliteit is de hoofdprioriteit van thyssenkrupp Liften. Dit is wat ons inspireert om moderniseringsoplossingen te ontwikkelen voor praktisch elke mogelijke toepassing. U kunt rekenen op onze buitengewoon gevarieerde ondersteuningsmogelijkheden. Van kleinere renovatieprojecten tot algehele vervanging. Als u uw transportcapaciteit wilt verhogen, kunt u indien de situatie dat toestaat zelfs denken aan het bouwen van twee onafhankelijke liftkooien boven elkaar, in één en dezelfde schacht, TWIN® genaamd.

In het ideale scenario begint ons werk met een professionele analyse en samen met u een inspectie van de lift. Zo kunnen onze specialisten de situatie op uw locatie beoordelen, gedetailleerd advies geven over uw moderniseringsmogelijkheden en rekening houden met al uw individuele wensen.

In het uiterste geval moet de gehele liftinstallatie worden vervangen. Of we nu gedeeltelijk moderniseren door component voor component te vervangen of dat het om algehele vervanging in één keer gaat, we zullen onze werkzaamheden zo uitvoeren dat u nog flexibele toegang heeft tot uw gebouw, er geen bouwkundig ingenieur nodig is en dat stoffige en lawaaiige bouwwerkzaamheden tot een minimum beperkt worden.

Daarnaast bieden wij ook de zogenaamde Modulaire Replacement Kits (MRK) aan. Doordat de componten zo zijn samengesteld dat zij perfect met elkaar integreren, is het mogelijk om een grote modernisering op te splitsen in kleinere delen en de vervanging van de liftinstallatie over meerdere jaren uit te smeren.

Persoonlijk technisch advies? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!